- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός-Χανιά: Πρώτο πρόστιμο 10.000 ευρώ για παραβίαση ωραρίου
Επιβλήθηκε και αναστολή λειτουργίας για 3 ημέρες
Παρά την αυστηροποίηση των μέτρων υπήρξε η πρώτη παραβίαση ωραρίου σε κατάστημα στα Χανιά. - 10.000 το πρόστιμο
Εντατικοποίηση των ελέγχων τα επόμενα 24ωρα προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τόνισε πως θα επιβάλλεται μεγάλο πρόστιμο, ύψους 10.000 ευρώ στα καταστήματα (μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης) που δεν τηρούν το ωράριο στις περιοχές που έχει επιβληθεί περιορισμός.
Δεν πέρασε μια ημέρα από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού και έπεσε η πρώτη βαριά «καμπάνα» για το ωράριο στα Χανιά. Λίγα λεπτά πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και την ίδια στιγμή που οι επιχειρήσεις εστίασης και στα Χανιά άδειαζαν από πελάτες σύμφωνα με την απόφαση περιορισμού του ωραρίου, στους δρόμους έβγαιναν περιπολίες αστυνομικών για να ελέγξουν την εφαρμογή της απόφασης.
Μια ώρα μετά σε δρόμο στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκε επιχείρηση μπαρ να είναι σε πλήρη λειτουργία και να σερβίρει σε πελάτες ενώ ήταν περίπου 1:00 πμ.
Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και στο μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως εάν η ίδια επιχείρηση παραβιάσει την απόφαση για δεύτερη φορά τότε επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της για 20 ημέρες.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.