- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Κορωνοϊός στην Αιδηψό: Αρνητικά τα 80 από τα 87 τεστ των Σέρβων
Είχαν μπει σε οικειοθελή καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
Αρνητικά βγήκαν τα 80 από τα 87 τεστ για κορωνοϊό που έγιναν στους Σέρβους τουρίστες στην Αιδηψό - Πώς αντέδρασαν μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα.
Νεότερα στοιχεία για τον κορωνοϊό στην Αιδηψό, καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν σε δεκάδες Σέρβους τουρίστες.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, τα 80 από τα 87 τέστ για κορωνοϊό βγήκαν αρνητικά.
Υπενθυμίζεται ότι το γκρουπ των Σέρβων τουριστών είχε μπει σε οικειοθελή καραντίνα, όταν μαθεύτηκε πως ένα ζευγάρι είχε κορωνοϊό. Οι δύο φορείς του κορωνοϊού πήγαν με ταξί στο νοσοκομείο της Λαμίας, καθώς είχαν ύποπτα συμπτώματα και ήθελαν να κάνουν τεστ. Άμεσα, σήμανε συναγερμός.
Ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, με κλιμάκια του ΕΟΔΥ να σπεύδουν επί τόπου και να ξεκινούν τους ελέγχους. Εκτός από τους Σέρβους τουρίστες, τεστ για κορωνοϊό έκαναν και οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων όπου διαμένουν οι επισκέπτες από τη γειτονική χώρα.
Η είδηση ότι βγήκαν αρνητικά τα 80 από τα 87 τεστ για κορωνοϊό των Σέρβων στην Αιδηψό έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα 50 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Χειρόφρενο για 24 ώρες και στη Θεσσαλονίκη
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.