Ελλαδα

Ψευτογιατρός: Είχε εγχειρήσει θύμα του και το άφησε ανάπηρο

Έγκληση Κούγια για επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατηγορούμενος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοθανάσης
Κατηγορούμενος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοθανάσης © astynomia.gr

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε περιστατικό στο οποίο ο ψευτογιατρός άφησε ένα θύμα του ανάπηρο μετά από χειρουργείο.

Ο Αλέξης Κούγιας, που όπως έγινε  γνωστό, το δικηγορικό γραφείο του ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ δύο θυμάτων του κατηγορούμενου, έφερε στη δημοσιότητα δύο ακόμα περιστατικά ανθρώπων που εξαπάτησε ο ψευτογιατρος, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην υγεία τους.  

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι ο ένας από τους πελάτες του, ο Α.Τ. από τον Αρχάγγελο της Ρόδου, εγχειρίστηκε από τον «Κόντο» και τρεις συνεργούς του σε αθηναϊκή κλινική και έμεινε ανάπηρος. Του αφαίρεσαν ένα πλευρό, τοποθέτησαν στο σώμα του ένα περίεργο κατασκεύασμα που ονόμασαν «κλωβό» και τον κατέστησαν ανάπηρο σε ποσοστό 92%.

Στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα ,όπως αναφέρει ο κ.Κούγιας, το θύμα ήταν ο καρκινοπαθής πατέρας του. Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σε αυτούς ως ιατρός – ογκολόγος – ομοιοπαθητικός και τους απέσπασε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη χορήγηση μιας απολύτως επικίνδυνης «θεραπείας» προς τον πατέρα του Γ.Κ., η οποία όχι μόνο δεν θεράπευσε τον καρκίνο, αλλά και προκάλεσε σοβαρές παρενέργειες, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής κατέρρευσε και πέθανε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Κούγιας μελετά τη δυνατότητα της υποβολής εγκλήσεως για την επέκταση της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και κάθε συνεργού του, πέραν του αδικήματος της απάτης, για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης στην περίπτωση του πρώτου εντολέα μας και για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο στην περίπτωση του δεύτερου εντολέα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ