- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζωγράφου: 15χρονος μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή μαθητών
Οι Αρχές θεωρούν το συμβάν ως περιστατικό ενδοσχολικής βίας
Ένας 15χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι, κατά τη διάρκεια «ραντεβού» μαθητών διαφορετικών σχολείων στην περιοχή του Ζωγράφου.
Μαχαιριά στο μηρό δέχθηκε ένας 15χρονος μαθητής κατά τη διάρκεια συμπλοκής με άλλους μαθητές τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Ιουνίου στην περιοχή του Ζωγράφου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο μαθητής μαζί με συμμαθητές του είχαν δώσει «ραντεβού» με μαθητές άλλου σχολείου, όπου και πραγματοποιήθηκε η συμπλοκή.
Ο ανήλικος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματά, όπου παραμένει για νοσηλεία. Πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η Ασφάλεια Αθηνών διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υπάρξει προσαγωγές ή συλλήψεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές ως περιστατικό ενδοσχολικής βίας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.