- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλος στην Κέρκυρα με τον 84χρονο λογιστή φερόμενο ως εκβιαστή
Τον συνέλαβαν με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι
Σάλος στην Κέρκυρα με τον 84χρονο λογιστή που κατηγορείται για εκβιασμό. Συνελήφθη όταν παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από επιχειρηματία.
Ένας 84χρονος συνταξιούχος λογιστής συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για υπόθεση εκβιασμού.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να απαιτούσε από ιδιοκτήτη επιχείρησης τροφίμων, που συνεργαζόταν, διάφορα χρηματικά ποσά, εκβιάζοντας τον επιχειρηματία ότι θα καταγγείλει φορολογικά στοιχεία της επιχείρησης που δεν είχαν δηλωθεί.
Έπειτα από καταγγελία του επιχειρηματία στις αστυνομικές Αρχές, ο συνταξιούχος λογιστής συνελήφθη, μετά από προκαθορισμένη συνάντηση, κατά την οποία φέρεται να παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και προσημειωμένες επιταγές πολλών χιλιάδων ευρώ.
Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ ο 84χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.