- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στον Εύοσμο: Η δολοφονία έγινε εν βρασμώ ψυχής
«Η ενημέρωση της μητέρας έγινε ουσιαστικά τη στιγμή της δολοφονίας», δήλωσε ο δικηγόρος των δύο γυναικών
Για έγκλημα εν βρασμώ έκανε λόγο ο δικηγόρος των δύο γυναικών που κατηγορούνται για τον φόνο του 49χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης.
«Αυτό έχουν καταθέσει από την πρώτη στιγμή προανακριτικά, ότι ήταν ένα έγκλημα το οποίο έγινε εν βρασμώ ψυχής μόλις πληροφορήθηκαν την κακοποίηση την οποία υφίσταντο το 18χρονο κορίτσι επί σειρά ετών.
»Υπήρχαν βέβαια σημάδια σωματικής κακοποίησης της μητέρας για πολλά χρόνια, είχε μάλιστα φιλοξενηθεί και σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών σε παλαιότερο χρονικό διάστημα και είναι μία γυναίκα η οποία και η ίδια έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της. Αυτό το οποίο οδήγησε εκείνη τη χρονική στιγμή σε αυτή την απονενοημένη πράξη ήταν η εξομολόγηση της κόρης στην μητέρα για το τι συνέβαινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «το έγκλημα έγινε τη στιγμή της αποκάλυψης. Η ενημέρωση της μητέρας έγινε ουσιαστικά τη στιγμή της δολοφονίας. Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το ποιος ήταν ο ρόλος, κατά βάση η κόρη ήταν αυτή η οποία έχει επιφέρει και τα πλήγματα».
Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η μητέρα επέστρεψε στον άνδρα που την κακοποιούσε κι αφού είχε χωρίσει και είχε κάνει ένα παιδί με άλλον άνδρα, συμπλήρωσε πως «δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας και συστηματικής κακοποίησης να σκέφτεται και να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιδρούμε εμείς” και περιέγραψε μία κατάσταση κατά την οποία η γυναίκα κυριεύονταν από “έντονη ψυχολογική ανασφάλεια, οικονομικό και ιατρικό πρόβλημα».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους
Δεν υφίσταται κανένα σενάριο εγκατάλειψης ή εμπορευματοποίησης, αναφέρει η ανακοίνωση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Δημήτρης Καπούνης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΕΑΣ Νάξου για τα επόμενα χρόνια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Βρέθηκε ώρες μετά σε τουαλέτα του κτιρίου όπου είχε εγκλωβιστεί
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα - Τοπικές νεφώσεις και βροχές στα ορεινά τις θερμές ώρες
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.