Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα πάγωσε όταν της είπα ποια συνελήφθη

«Το μυαλό της δεν είχε πάει σε εκείνη», σημείωσε ο δικηγόρος του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με βιτριόλι
Επίθεση με βιτριόλι © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

«Πάγωσε» η 34χρονη Ιωάννα στο άκουσμα του ονόματος της γυναίκας που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι που της έγινε στην Καλλιθέα.

Την αντίδραση της 34χρονης Ιωάννας όταν της γνωστοποιήθηκε το όνομα της γυναίκας που έχει συλληφθεί από τις αρχές για την επίθεση με βιτριόλι που της έγινε αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λύτρας τόνισε πως η Ιωάννα «πάγωσε» στο άκουσμα του ονόματος και πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να απαντήσει αν τη γνωρίζει και πως το μυαλό της δεν είχε πάει σε εκείνη.

Μάλιστα, σημείωσε πως η Ιωάννα του είπε πως πρόκειται για μία γνωστή που έχει συναντήσει λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ αναφορικά με το «τρίτο πρόσωπο» πως δεν το γνωρίζει καν.

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως πράγματι η Ιωάννα είχε δεχθεί πριν δύο χρόνια μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό.

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε "όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας". Αυτός ήταν ο διάλογος», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ