Ελλαδα

Λουτράκι: Ντοκουμέντο από την επιχείρηση ανάσυρσης των θυμάτων

Ένα κυνήγι θησαυρού που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων φίλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεώργιος Γκιώνης: Το Λουτράκι θρηνεί τέσσερις συνανθρώπους μας

Κόρινθος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους τέσσερις νεκρούς άνδρες που βρέθηκαν σε σπηλιά στο Λουτράκι. Ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σήμερα τα ξημερώματα, σε βάθος πέντε μέτρων μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι, στην περιοχή του Λουτρακίου. Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα τέσσερα θύματα πιθανότατα έψαχναν για χρυσό και λίρες. Ο δρόμος προς τη σπηλιά ήταν δύσβατος. Οι τέσσερις άνδρες κατάφεραν όμως να κατεβάσουν μια γεννήτρια, σκαπτικά εργαλεία και προσωπικά τους αντικείμενα.

Άνοιξαν τρύπες και άρχισαν την αναζήτησή τους, όμως οι ίδιοι φαίνεται πως δεν υπολόγισαν την πιο σημαντική λεπτομέρεια. Οι αναθυμιάσεις από τη γεννήτρια που άναψαν για να έχουν φως τους ζάλισε. Ένας-ένας έχαναν τις αισθήσεις τους από μονοξείδιο του άνθρακα.

Οι συγγενείς τους που ανησύχησαν ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σε βίντεο που εξασφάλισε και μεταδίδει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός “ΗΛΕΚΤΡΑ” καταγράφονται οι προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τις σορούς των άτυχων ανδρών.

 

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ