Ελλαδα

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: Η πλατεία έχει μετατραπεί σε γκέτο

«Πίσω από τα καλέσματα στην πλατεία είναι έμποροι ναρκωτικών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοβαρές καταγγελίες του δημάρχου Αγίας Παρασκευής
Σοβαρές καταγγελίες του δημάρχου Αγίας Παρασκευής ©Facebook

Σοβαρές καταγγελίες για τις συναθροίσεις νεαρών στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής από τον δήμαρχο - Έκανε λόγο για διακινητές ναρκωτικών.

Σε σοβαρή καταγγελία ότι πίσω από συνάθροιση εκατοντάδων νεαρών στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, χθες το βράδυ, που προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας, κρύβονται διακινητές ναρκωτικών, προχώρησε ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Ο Κ. Ζορμπάς μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha κατήγγειλε ότι, σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα από την Κυριακή και εκτίμησε ότι πίσω από αυτά τα υπαίθρια πάρτι βρίσκονται έμποροι και διακινητές ναρκωτικών που εν μέσω καραντίνας είχαν χάσει την πελατεία τους. 

Ο δήμαρχος της περιοχής έκανε λόγο για χρόνιο πρόβλημα στην περιοχή (διακίνηση ναρκωτικών), για το οποίο, όπως είπε, «είναι ενήμερη η Αστυνομία αλλά δηλώνει αδυναμία». «Το αστυνομικό τμήμα έχει 20 άτομα και έπρεπε να έχει 60. Μετά τις 8.30 το βράδυ οι δημότες δεν μπορούν να πάνε στην πάνω πλατεία, η οποία μετατρέπεται σε γκέτο».

Κατά τον ίδιο, παρόμοια συγκέντρωση είχε καταγραφεί και τη Δευτέρα: «Είχαν μαζευτεί πάνω από 500 άτομα, πήγαν 6 άτομα από την ΔΙΑΣ και τους έκαναν σύσταση, το μόνο που έγινε ήταν να τους κυνηγήσουν με μπουκάλια και να φύγουν», είπε χαρακτηριστικά. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ