- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
#ΜένουμεΣπίτι: Με ντουντούκες η αστυνομία στην παραλία Θεσ/νίκης
Για τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του κορωνοϊού
Με ντουντούκες βγήκαν στην παραλία η δημοτική αστυνομία και ομαδες ΔΙΑΣ προκειμένου να πείσουν τους Θεσσαλονικείς να μείνουν στο σπίτι.
Με ντουντούκες βγήκαν οι αστυνομικοί στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους Θεσσαλονικείς να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να παραμείνουν εκεί.
Οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και της ΔΙΑΣ βρίσκονται στην παραλία και καλούν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.
Σε δηλώσεις του ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για θλιβερό φαινόμενο, αναφερόμενο στην παρουσία πολλών Θεσσαλονικέων στην παραλία τις προηγούμενες μέρες, και κάλεσε τους πολίτες να μην συνωστίζονται στην παραλία και να παραμείνουν στα σπίτια τους.
«Παρατηρήθηκε το θλιβερό θα πω φαινόμενο και χθες και την προηγούμενη εβδομάδα οι Θεσσαλονικείς, επειδή είδαν καλό καιρό, να κατεβαίνουν όλοι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το παραλιακό μέτωπο, και να συνωστίζονται. Αυτό αντίκειται στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για να προστατευτούμε όλοι μας, και το τονίζω, όλοι μας, από την πανδημία του κορωνοϊού» ανέφερε ο κ. Δαγκλής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Μαυρόπουλο, θα υπάρχουν μικτές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας με της ομάδες ΔΙΑΣ προκειμένου να απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια τους και να μην συνωστίζονται στην παραλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.