Ελλαδα

Κρούσμα κορωνοϊού στη Forthnet - Στις εγκαταστάσεις στην Καλλιθέα

Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Forthnet
Forthnet

Θετική σε κορωνοϊό εργαζόμενη στις εγκαταστάσεις της Forthnet στην Καλλιθέα.

Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στη Forthnet, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Πρόκειται για εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Το κτίριο κατέβασε ρολά για να απολυμανθεί, με τους εργαζομένους να ακολουθούν πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για το κρούσμα κορωνοϊού στη Forthnet:

«Επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 παρουσιάστηκε και σε εργαζόμενη της Forthnet στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλλιθέα. Η διοίκηση της Forthnet με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων της και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

» Στο πλαίσιο αυτό το κτίριο της Καλλιθέας θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες για να απολυμανθεί ο χώρος και οι εργαζόμενοι του κτιρίου θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τηλεργασίας από το σπίτι τους. 

» Η συνάδελφός μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες κατ’ οίκον. Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε βέβαιοι ότι με την πιστή τήρηση των οδηγιών των αρμόδιων υγειονομικών αρχών από όλους τους εργαζομένους της εταιρείας, θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε επιτυχώς στην πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ