- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο καιρός σήμερα Σάββατο άστατος με βροχές και καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές από το πρωί έως το απόγευμα.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις που στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά περιόδους πυκνές. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά, ενώ από το απόγευμα τοπικές βροχές αναμένονται και στα υπόλοιπα δυτικά, στην Πελοπόννησο και ενδεχομένως στη Μακεδονία και στη Θράκη. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα κεντρικά και δυτικά τμήματα της χώρας θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17 και στην Κρήτη από 9 έως 24.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το μεσημέρι από 5 έως 7 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το πρωί από 5 έως 7 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 8 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές από το πρωί έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.