- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πτήσεις επαναπατρισμού στην Αθήνα: Επέστρεψαν πάνω από 700 Έλληνες από Μέση Ανατολή
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
Πάνω από 700 Έλληνες επαναπατρίστηκαν στην Αθήνα, ενώ αναμένονται νέες πτήσεις από Τελ Αβίβ
Εκατοντάδες Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στη Μέση Ανατολή λόγω των συνεχιζόμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων επαναπατρίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/03) στην Αθήνα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης επιστροφής που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δύο πτήσεις επαναπατρισμού προσγειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας συνολικά περισσότερους από 700 Έλληνες πολίτες.
Πτήσεις επαναπατρισμού από Ντόχα και Ντουμπάι
Η πρώτη πτήση έφτασε στην Αθήνα από τη Ντόχα, μεταφέροντας 275 Έλληνες επιβάτες.
Λίγο αργότερα προσγειώθηκε και δεύτερη πτήση από το Ντουμπάι, με 503 Έλληνες, ανάμεσά τους και 14 παιδιά.
Οι επιβάτες περιέγραψαν την εμπειρία τους ως ιδιαίτερα δύσκολη, με αρκετούς να τονίζουν στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι «ήταν πρωτόγνωρο για όλους μας».
Οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και βρίσκονται σε διαρκή συντονισμό για την οργάνωση των επόμενων πτήσεων.
Τέσσερις ακόμη πτήσεις από το Τελ Αβίβ
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται ακόμη τέσσερις πτήσεις επαναπατρισμού από το Τελ Αβίβ μέσα στην ίδια ημέρα.
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, έχουν ήδη ακυρωθεί συνολικά 43 πτήσεις, εκ των οποίων 22 ήταν αφίξεις και 21 αναχωρήσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.