- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλές γενικά οι καιρικές συνθήκες, με κάποιες εξαιρέσεις, κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Γενικά καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, αλλά με εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου την Καθαρά Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο τους 14-15 βαθμούς, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σάββατο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Σήμερα, Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, οι βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σταδιακά και από τα δυτικά θα σταματήσου, ενώ έως το τέλος της Καθαράς Δευτέρας θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.