- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πατέρας μαθητή που ξυλοκοπήθηκε: Να σπάσει η «ομερτά» του σχολείου
«Οι δάσκαλοι δεν πίστευαν το παιδί και το κράτησαν μέχρι το μεσημέρι στο σχολείο»
«Θέλω να σπάσει η "ομερτά" του σχολείου. Μαθαίνω ότι είναι κι άλλα περιστατικά και κανένας δεν μιλάει» δηλώνει ο πατέρας του μαθητή που ξυλοκοπήθηκε.
O πατέρας του 8χρονου μαθητή από την Καβάλα που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να σπάσει πλευρά, Α. Αντωνιάδης μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό ωμής βίας σε δημοτικό σχολείο.
Ο ίδιος είπε πως αποφάσισε από το νοσοκομείο να δημοσιοποιήσει το περιστατικό «γιατί έχει παραπάει το κακό». Όπως εξήγησε ο πατέρας του παιδιού «τώρα προσπαθούν να υποβαθμίσουν το περιστατικό λέγοντας ότι ήταν μια αψιμαχία δευτερολέπτων. Μέχρι και το ότι δεν πήγαμε στο νοσοκομείο είπαν κάποιοι. Θέλω να σπάσει η ομερτά του σχολείου». «Μαθαίνω ότι είναι κι άλλα περιστατικά και κανένας γονιός δεν βγαίνει να μιλήσει» πρόσθεσε.
Μάλιστα, επανέλαβε την καταγγελία του ότι «οι δάσκαλοι δεν πίστευαν το παιδί και το κράτησαν μέχρι το μεσημέρι στο σχολείο» ενώ ήταν τραυματισμένο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.