- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Το κόλπο σπείρας με τα πολυτελή αυτοκίνητα για να διακινεί μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προχώρησε στη σύλληψη τριών αλλοδαπών (υπήκοοι Γεωργίας) το απόγευμα της Δευτέρας. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 47, 46 και 40 ετών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.
Πώς δρούσε το κύκλωμα
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία η σπείρα χρησιμοποιούσε για τις παράνομες μεταφορές. Λίγο πριν συλληφθούν, οι τρεις δράστες αποβίβασαν σε περιοχή του Δήμου Βόλβης στη Θεσσαλονίκη 9 αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Να σημειωθεί πως οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα από τα αυτοκίνητα ως προπομπό, για να ελέγχει την διαδρομή για τυχόν αστυνομικούς ελέγχους, ενώ στα αυτοκίνητα με τα οποία γινόταν η διακίνηση, τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.