- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στον Πειραιά: Απανθρακώθηκε 3χρονο παιδί (εικόνες)
Στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.
Τραγωδία στον Πειραιά από πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένο κτίριο. Απανθρακώθηκε 3χρονο παιδάκι. Κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου.
Τρίχρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά τη νύχτα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Δεληγιώργη.
Στο κτίριο αυτό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε βρει κατάλυμα ομάδα ρομά βουλγαρικής υπηκοότητας. Όταν ξέσπασε η φωτιά, όλοι βγήκαν έξω, αλλά, σύμφωνα με το Open Beyond, ξέχασαν να πάρουν το παιδί το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε υπό μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Μια εκτίμηση είναι ότι οι ρομά πιθανότατα προσπάθησαν να ανάψουν φωτιά για να ζεσταθούν.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την πυροσβεστική υπηρεσία χωρίς να κινδυνεύσουν παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Λόγω της επικινδυνότητας κατάρρευσης του κτιρίου, έχει κλείσει ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στον Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.