Ελλαδα

Απίστευτο βίντεο: ΙΧ πέφτει στη θάλασσα ενώ βγαίνει από πλοίο στην Κυλλήνη

Οι λιμενικοί έσωσαν τη ζωή της οδηγού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
limani.jpg
ΑΡΧΕΙΟ - Λιμάνι © INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στο λιμάνι της Κυλλήνης προκάλεσαν το ατύχημα που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.

Το δυνατό μπουρίνι που χτύπησε το πλοίο Fior di Levante στο λιμάνι της Κυλλήνης τη στιγμή της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή μιας γυναίκας, Λόγω της κακοκαιρίας έσπασαν κάποιοι κάβοι, το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται από την προβλήτα και το αυτοκίνητο της γυναίκας κατέλειξε στη θάλασσα.

 

 

Η ίδια στις δηλώσεις της στο ilialive.gr ευχαρίστησε τους δύο λιμενικούς που της έσωσαν τη ζωή, ενώ ζήτησε να αποδοθούν τιμές σε αυτούς απο την υπηρεσία τους, σχολιάζοντας πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές.

Ο Κελευστής του Λιμενικού Σώματος Θοδωρής Σκαλτσάς που υπηρετεί από το 2013 στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης, περιέγραψε πως βρέθηκε μαζί με τον συνάδελφό του Κελευστή (ΛΣ) Παναγιώτη Μουζίνη δίπλα στη γυναίκα και την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο δευτερόλεπτα πριν αυτό καταλήξει στη θάλασσα. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες προκάλεσαν το ατύχημα που λίγο έλλειψε να κοστίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.

Δεν ανασύρθηκε το αυτοκίνητο

Το πρωί της Τρίτης δύτης της εταιρίας Levante Ferries βούτηξε στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να αναζητήσει το αυτοκίνητο προκειμένου με γερανό να ανασυρθεί από τον πυθμένα. Ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί και τα πολύ θολά νερά στο λιμάνι το όχημα δεν εντοπίστηκε. Πιθανότατα αύριο να γίνει νέα προσπάθεια.

Ωστόσο όπως δήλωσε και η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, είχε μαζί της προσωπικά αντικείμενα καθώς ταξίδευε για να περάσει τα Χριστούγεννα εκτός Κεφαλονιάς όπου διαμένει μόνιμα.

ilialive.gr - Μιλούν οι πρωταγωνιστές της παρολίγον τραγωδίας στην Κυλλήνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ