- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διοικητές Νοσοκομείων: Νέα ονόματα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας
Σύμφωνα με το υπ. Υγείας το 77% είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών
Το ΦΕΚ με τους διορισμούς των νέων Διοικητών νοσοκομείων αναμένεται τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι επικεφαλής του ΕΣΥ.
Nέο κατάλογο ονομάτων με τους οριστικούς Διοικητές Νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, μετά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε.
O πρώτος κατάλογος είχε δημοσιοποιηθεί περί τις 20 Νοεμβρίου, ενώ από τότε 6 στελέχη που είχαν επιλεγεί παραιτήθηκαν, ενώ επτά πρόσωπα ανακλήθηκαν από τους διορισμούς.
Να σημειωθεί ότι το ΦΕΚ με τους διορισμούς των νέων Διοικητών αναμένεται τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι επικεφαλής του ΕΣΥ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας το 77% των διοικητών είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και διδακτορικών. Το ποσοστό αυτό υπερβαίνει το 80% για τους διοικητές των μεγάλων νοσοκομείων. Σύμφωνα με το νόμο 4633/2019 άρθρο 35, που ψηφίστηκε πρόσφατα, όλοι οι διοικητές θα υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, βάσει του οποίου θα αξιολογούνται τακτικά για το έργο τους, με συγκεκριμένους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους και θα κρίνονται για την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα τους.
Δείτε τη νέα λίστα με τα ονόματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
[[{"fid":"735199","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.