- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 25 ετών -Η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε το μωρό
Συνελήφθη η μητέρα που πέταξε το μωρό της σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα. Οι πρώτες πληροφορίες.
Συνελήφθη η φερόμενη ως μητέρα του νεογέννητου αγοριού που εντοπίσθηκε νωρίς το πρωί σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων στην Καλαμάτα.
Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν την 25χρονη με καταγωγή –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές - από τη Γεωργία και τη συνέλαβαν. Το νεογνό εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Το μωρό βρήκε σήμερα το πρωί γύρω στις 6:30 γυναίκα. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο tharrosnews.gr, το μωρό πρέπει να είχε εγκαταλειφθεί εκείνη περίπου την ώρα. Το μωρό ήταν μέσα σε μία χάρτινη σακούλα από βρεφικά είδη. «Όσους σταμάταγα μου έλεγαν ότι έχω πάθει παράνοια, ότι είναι γατιά μέσα στην τσάντα. Αυτό όμως έκλαιγε μετά». Αργότερα στο σημείο έφτασε η αστυνομία.
Σύμφωνα με την μάρτυρα, κοπέλα από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας είδε δύο κοπέλες το πρωί από τις οποίες η μία φώναζε «δεν μπορώ να το κάνω, άσε με».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Κινητοποιήθηκαν 115 πυροσβέστες και 8 εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.