Μεταβολές σε δρομολόγια τρένων -Πώς θα κινηθούν στις γιορτές
Παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Μεταβολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μεταβολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο και προαστιακών γραμμών θα υπάρξουν, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες διαδρομές.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων, είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού». Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.
Υπενθυμίζεται ότι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για την περίοδο των εορτών προχώρησε στην αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, ενώ αύξησε σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα www.trainose.gr.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πού εντοπίζονται αυξητικές τάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Στο εδώλιο Μελάς και Ρέππα για απόκρυψη πορίσματος με 48 προβληματικά ΑΦΜ και παράβαση καθήκοντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.