- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αττική: Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στα βόρεια προάστια
Μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ώρας - Στο ένα συμβάν τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός
Εμπρηστικές επιθέσεις σε περιοχές στα βόρεια προάστια της Αττικής σημειώθηκαν τα ξημερώματα μέσα σε 1 ώρα.
Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διάφορες περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής. Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη 01.20 στο Χαλάνδρι, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένστολος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Η πυρκαγιά προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα.
20 λεπτά αργότερα, στη 01.40, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην οδό Διονύσου στην Κηφισιά σε καφέ-ζαχαροπλαστείο, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η επιχείρηση ανήκει στον Νίκο Ρωμανό, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Στις 02.10 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στη Καλογρέζα, όπου διαμένει δημοσιογράφος που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε, προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες άγνωστοι πυρπόλησαν το Ι.Χ. της διευθύντριας του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.