- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγωδία στο Ίλιον: Την Πέμπτη η κηδεία του αγοριού
Βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία - Οι απεγνωσμένες προσπάθειές του να απεγκλωβιστεί
Την Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στο 2,5 ετών αγόρι που πέθανε από ασφυξία στο Ίλιον.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 2,5 ετών αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία στο σπίτι του στον Ίλιον. Το άτυχο παιδί εγκλωβίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Η ιατροδικαστική μελέτη από τον Νίκο Καλογριά επιβεβαιώνει τον μαρτυρικό θάνατο του παιδιού. Όπως διαπιστώθηκε, έφερε εκδορές και εκχυμώσεις στο μέτωπό του, οι οποίες προήλθαν από τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να βγει από τον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των δύο γονέων έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.
Ο πατέρας του νεκρού αγοριού επιμένει στην εκδοχή του ατυχήματος. «Του κάναμε μαλάξεις, του δώσαμε το φιλί της ζωής... Η μητέρα έπαθε νευρικό κλονισμό, βλέποντας το παιδί νεκρό. Ουρλιάζαμε στη γειτονιά, περισσότερο η μητέρα του» ανέφερε μεταξύ άλλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.