- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξόρμηση της Τροχαίας για «κόντρες» σε Λυκαβηττό και Βουλιαγμένη
Μοτοσικλετιστής έτρεχε με 200 στο αντίθετο ρεύμα
Αιφνιδιαστική επιχείρηση της Τροχαίας Αττικής, για αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων και επικίνδυνων παραβάσεων.
Μία ακόμα αιφνιδιαστική επιχείρηση της Τροχαίας Αττικής, για αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων και πρόκλησης υπερβολικών θορύβων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες, πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο από προσωπικό των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στο Λυκαβηττό και στην Βουλιαγμένη.
Συνολικά διενεργήθηκαν 552 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 228 παραβάσεις, (υπερβολικοί θόρυβοι, παραβίαση κόκκινου, φιμέ τζάμια, επικίνδυνη οδήγηση, ανασφάλιστα οχήματα, κράνη, ζώνες κ.λπ..), για τις οποίες κόπηκαν διοικητικά πρόστιμα.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 31χρονου στην περιοχή της Βουλιαγμένης ("RIBAS"), ο οποίος συνελήφθη γιατί έτρεχε με 200 χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μοτοσικλέτα 1.300 κ.ε., χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και παραβιάζοντας τρεις ερυθρούς σηματοδότες διαδοχικά.
Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.440 ευρώ, αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για χρονικό διάστημα άνω των 2 ετών, λόγω συμπλήρωσης βαθμών Σ.Ε.Σ.Ο. [point system]).
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.