- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλός γενικά ο καιρός το Σάββατο με τοπικές βροχές μόνο στα δυτικά, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται το Σάββατο, με τοπικές βροχές μόνο στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά, ενώ χωρίς αξιόλογη μεταβολή -έως τους 21 βαθμούς- θα κυμανθεί η θερμοκρασία, οι δε άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν έως 7-8 μποφόρ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Πιο αναλυτικά, αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, αναμένονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά ορεινά και ημιορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα ορεινά και ημιορεινά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 18, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 9 έως 20, στα νότια ηπειρωτικά από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 13 έως 19, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 20 και στην Κρήτη από 13 έως 21.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Θερμαϊκό και στις Σποράδες προς το βράδυ θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Δείτε τις 8 περιοχές με τις μέγιστες τιμές
Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική
Πότε θα πραγματοποιηθούν οι συμπληρωματικές εξετάσεις εισαγωγής
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
338 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από την έναρξη του έτους
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Καίει αγροτοδασική έκταση - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
Στο «κόκκινο» η μισή χώρα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
«Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά σε έναν τέτοιο πόνο» - Βαθιά οδύνη για την απώλεια
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Συνεχής επιτήρηση με drone
Σε ύφεση η φωτιά στον Δήμο Ωρωπού - Διαρκείς ρίψεις από αέρος και διασπορά πεζοπόρων
Στη μάχη με τις φλόγες επίγειες και εναέριες δυνάμεις - Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή
Φωτιά ξέσπασε ενώ το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο - Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού
Καρέ-καρέ εξετάζονται βίντεο και συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας
Για πέμπτη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στο δάσος - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.