- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ευθ. Λέκκας για τον σεισμό 6,1 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Κρήτης
Η εκτίμηση για το αν θα υπάρξει σεισμική ακολουθία
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ευθύμιος Λέκκας σχετικά με το σεισμό 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Κρήτης.
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Ευθύμιος Λέκκας σχετικά με το σεισμό 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Κρήτης.
Εξήγησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ότι το εστιακό του βάθος είναι αρκετά μεγάλο «το οποίο σημαίνει ότι δεν θα έχουμε συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό το σεισμό. Συνήθως αυτοί δεν συνοδεύονται από μεγάλη μετασεισμική ακολουθία».
Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, το συγκεκριμένο ρήγμα θα μπορούσε να δώσει και πολύ μεγαλύτερο σεισμό. Η συγκεκριμένη δόνηση είναι ενδιάμεσου βάθους, δεν είναι στην επιφάνεια.
«Έχουμε να κάνουμε με ένα σεισμό που δεν δίνει πλούσια μετασεισμική ακολουθία», είπε ο κ. Λέκκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.