- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρεις ανήλικοι «ξεκοίλιασαν» γατάκι - Το ζώο ξεψύχησε
Λέγεται ότι ήθελαν να δουν αν το γατί είχε μωρά
Η φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός» της Μυτιλήνης αποκαλύπτει ότι τρεις ανήλικοι «ξεκοίλιασαν» ένα γατάκι που τελικά κατέληξε.
Ένα γεγονός στα όρια της κτηνωδίας συνέβη στη Μυτιλήνη σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός». Τρία ανήλικα παιδιά κατηγορούνται ότι ξεκοίλιασαν ένα μωρό γατάκι για να δουν αν... έχει μωρά.
Η οργάνωση αναφέρει: Όλα ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν τρεις ανήλικοι, που βρίσκονταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης, είδαν το γατάκι και, σύμφωνα με μαρτυρία, είπαν μεταξύ τους: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά».
Αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας κατευθύνθηκε προς το σημείο και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και είχαν κάνει ήδη πράξη όσα έλεγαν πριν. Οι τρεις ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή. Ο αυτόπτης μάρτυρας μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα εντόσθιά να είναι εμφανή και το μετέφερε σε κτηνιατρείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Το γατάκι έδωσε μεγάλη μάχη και άντεξε την επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.