- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του 41χρονου στην Κέρκυρα
Από χθες το απόγευμα προσπαθούσαν να τον βγάλουν
Σώος ο 41χρονος που είχε εγκλωβιστεί από χθες σε χαράδρα στην περιοχή Άνω Κορακιάνας στην Κέρκυρα.
Αίσιο τέλος είχε η μαραθώνια επιχείρηση διάσωσης 41χρονου που εγκλωβίστηκε από χθες το πρωί σε απόκρημνη χαράδρα στην περιοχή της Άνω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Ρίζος, ο 41χρονος σώθηκε, πάρα τις ακραίες καιρικές συνθήκες που έπλητταν το νησί, με μοναδικό σκέπαστρό του έναν απόκρημνο βράχο και μερικά κλαδιά.
Η επιχείρηση διάσωσής του που στήθηκε, από χθες το απόγευμα, από την πυροσβεστική υπηρεσία Κέρκυρας, ήταν γιγαντιαία με τους πεζοπόρους πυροσβέστες να κρέμονται σήμερα από σκοινιά προκειμένου να φτάσουν στον 41χρονο και να τον ανεβάσουν από τον γκρεμό. Στη μεταφορά συνέδραμαν και άνδρες της ΕΜΑΚ, διασώστες, ενώ λόγω του δύσβατου της περιοχής μέσα από απόκρημνα μονοπάτια, βοήθησαν και οι κυνηγοί της περιοχής.
Ο 41χρονος ,υποσιτισμένος, καθώς τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από προχθές, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ φέρει τραύματα μόνο στο χέρι, τα οποία προφανώς προήλθαν στη προσπάθεια του να κρατηθεί, κατά την πτώση του στη χαράδρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.