- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαλάσκας για «Τζόκερ»: Ενεργήσαμε με τον γνωστό «τσοντονόμο»
«Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής. Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;»
«Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ για την έφοδο στο «Τζόκερ».
«Υπερβολές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του κινηματογράφου «ΑΕΛΛΩ» επί της Πατησίων, ότι εμφανίστηκαν 15 μηχανές με 30 αστυνομικούς στον κινηματογράφο το, ο Σπύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο νόμος βάσει του οποίου έγινε η καταγγελία είναι του 1937, συγκρίνοντάς τον με άλλον που έχει καταργηθεί. «Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα», είπε ο ίδιος.
Αναφερόμενος στην ίδια τη συμπεριφορά των αστυνομικών που «επιχείρησαν» στους κινηματογράφους, είπε πως «ξεχωρίζουμε τους παραβάτες από τους εγκληματίες», τονίζοντας ότι, «η Αστυνομία πήγε μαλακά, φέρθηκε ήρεμα στους γονείς και τα παιδιά».
Κληθείς τέλος να σχολιάσει ότι οι αστυνομικοί που μπήκαν στην αίθουσα οπλοφορούσαν, είπε ότι «το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής». «Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;», διερωτήθηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.