Ελλαδα

Ξυλοκόπησαν άγρια μαθητές στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο με κατάγματα

Οπαδική βία πίσω από τον καβγά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιπολικό
περιπολικό © INTIMENEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Απίστευτη βία στο Αιγάλεω. Νεαροί λήστεψαν και ξυλοκόπησαν άγρια δύο μαθητές και τους έστειλαν στο νοσοκομείο. Οπαδική βία βλέπει η αστυνομία.

Θύματα βάναυσου ξυλοδαρμού έπεσαν δύο μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών όταν τους επιτέθηκε μία ομάδα 15 νεαρών στο Αιγάλεω, στο πάρκο του Μπαρουτάδικου. Όπως κατήγγειλαν στον ΑΝΤ1 οι νεαροί, τους ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας για να τους πάρουν τα κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Τα δύο παιδιά μόλις είχαν τελειώσει από το φροντιστήριο, γύρω στις 20.00 χθες το βράδυ, και επέστρεφαν σπίτι τους μέσα από το πάρκο του Μπαρουτάδικου. Τέσσερις νεαροί ήταν κρυμμένοι πίσω από τα δέντρα και ξαφνικά άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ άμεσα έφτασαν άλλοι δέκα με μηχανάκια.

Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δεύτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του, ενώ παιδιά που την ίδια ώρα περνούσαν από το σημείο προσπάθησαν, μάταια, να τους σταματήσουν.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες του newsit.gr το περιστατικό παίρνει άλλη τροπή, με το Τμήμα Αθλητικής Βίας να έχει αναλάβει την προανάκριση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι οι τρεις μαθητές έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών, που τους έκλεψαν τα κινητά. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα. Η πρώτη επίθεση έγινε στις 21.30, σε βάρος 16χρονου, ο οποίος βρισκόταν με τρεις φίλες του, μέσα στο πάρκο του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω. Ομάδα 15 ατόμων, τον πλησίασε και τον ρώτησε τι ομάδα είναι. Εκείνος απάντησε, φαίνεται όμως πως η απάντηση του δεν ήταν… αρεστή. Οι δράστες ζήτησαν το κινητό του, ο 16χρονος προσπάθησε να αντισταθεί και τότε τον ξυλοκόπησαν. Περίπου μισή ώρα αργότερα, συνέβη ακριβώς το ίδιο περιστατικό, αυτή τη φορά με θύματα δύο 14χρονους, τους οποίος επίσης χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα.

Πηγή: newsit.gr/ ANT1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ