- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιές σε Εύβοια και Αργολίδα -Μάχη της Πυροσβεστικής
Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Φωτιές ξέσπασαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Αργολίδας. Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Πυρκαγιά ξέσπασε στην Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση με πεύκα στην περιοχή Φαράκλα του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στο σημείο γύρω στις 12 το μεσημέρι και στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη PZL και 1 ελικόπτερο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν απειλούνται σπίτια.
Και στην Αργολίδα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες σε δυσπρόσιτο σημείο με πουρνάρια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε δασική έκταση στην περιοχή των Αδερών και δεν απειλούνται σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και επιχειρούν 42 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη PZL.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζεται σήμερα στη Λάρισα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το μέγεθος και το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης
Η τραγωδία γράφτηκε στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο του 2023
Eπιχειρούν 118 πυροσβέστες, 11 αεροσκάφη, 3 ελικόπτερα
Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν το αρχείο
10 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο
Σε γενική επιφυλακή οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας της ION
Οι πρώτες πληροφορίες
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της
Επί 20 μέρες οι 43χρονος έπαιζε θέατρο
Άνοιξε για τους πεζούς το κομμάτι από την Τσιμισκή έως τη Μητροπόλεως - Συνεχίζονται οι εργασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.