- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ως τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, που εργάζονται με σύμβαση αορίστου ή ορισμένου χρόνου. Η καταβολή του δώρου είναι υποχρεωτική, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, η οποία προσθέτει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήματα. Επίσης, σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής του, ο εργοδότης αντιμετωπίζει ποινές εξάμηνης φυλάκισης και προστίμου κατόπιν διαδικασίας αυτοφώρου.
Ολόκληρο το δώρο Χριστουγέννων, που ισοδυναμεί με ένα μηνιαίο μισθό ή με 25 ημερομίσθια, δικαιούνται οι εργαζόμενοι που εργάζονται στον ίδιο εργοδότη από την 1η Μαΐου έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, καταβάλλονται τα 2/25 του μισθού ή δύο ημερομίσθια για κάθε 19 εργάσιμες ημέρες. Δώρο δικαιούνται και όσοι έχουν εργαστεί λιγότερες από 19 ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων www.kepea.gr, στα τηλέφωνα 210 8202100 και 210 8202174 ή επί τόπου, Αινιάνος 3 & Πατησίων 69, Αθήνα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Καυτή Τρίτη με θερμοκρασίες ρεκόρ στα ηπειρωτικά - Πού αναμένονται τοπικές καταιγίδες
Διαψεύδονται οι πληροφορίες για τον θάνατο της ανήλικης
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Δυτική και νότια Ελλάδα θα επηρεαστούν περισσότερο
Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Αργυρούπολη, Σταθμός Λαρίσης και Νέο Ηράκλειο αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες
Ιδανικός προορισμός για οικογένειες και για τους λάτρεις της φύσης και των καταδύσεων
Πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης
Έντονη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας
Η αλλοδαπή τουρίστρια εγκλωβίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι και κάλεσε το 112
«Οι οικογένειες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια»
Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χωράφα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.