- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εντολή Θεοδωρικάκου να ανοίξουν οι κλιματιζόμενες αίθουσες των δήμων
Για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα
Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους δήμους να ανοίξουν τις κλιματιζόμενες αίθουσες για την προστασία των πολιτών από τον καύσωνα.
Να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να ανοίξουν τις κλιματιζόμενες αίθουσες που διαθέτουν οι δήμοι για την προστασία των πολιτών και ειδικά των ευάλωτων ομάδων από τον καύσωνα, ζήτησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος από αιρετούς της αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα, ο υπουργός είχε το πρωί της Παρασκευής επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη και τους δημάρχους Αθηναίων, Γιώργο Μπρούλια, Πειραιά Γιάννη Μώραλη και και Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, από τη μεριά του σε επιστολή του προς όλους τους δημάρχους της χώρας, επισημαίνει την αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης λόγω του επικείμενου κύματος καύσωνα.
Στην επιστολή του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι είναι αναγκαίο να εξασφαλιστούν, όπου απαιτείται, δημοτικές κλιματιζόμενες αίθουσες για τη χρήση τους από ευπαθείς ομάδες. Επίσης, τονίζει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων χρειάζεται να είναι σε επιφυλακή όλο το 24ωρο κατά το διάστημα που το κύμα του καύσωνα θα σαρώνει τη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη
Έως τις 19 Ιουνίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.