- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μηχανική βλάβη στο καταμαράν «champion jet 2» με 606 επιβάτες
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο
Μηχανική βλάβη σε μία από τις μηχανές του καταμαράν «champion jet 2».Με άλλο πλοίο της εταιρείας θα προωθηθούν οι επιβάτες στους προορισμούς.
Μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «champion jet 2» με 606 επιβάτες και τέσσερα οχήματα, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Θήρας.
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 08:40 για Θήρα, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, Ηράκλειο. Το πλοίο που δεν έχει αιτηθεί συνδρομής αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θήρας στις 11:30, αντί της προγραμματισμένης ώρας που ήταν 10:35.
Στο «champion jet 2» αναμένεται να απαγορευθεί προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι επιβάτες του αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με το καταμαράν «worldchampion jet»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.