- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακυβέρνητο λεωφορείο στην Πάτρα παρέσυρε τα πάντα
Σταμάτησε στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας
Ξημερώματα Κυριακής στην Πάτρα αστικό λεωφορείο, το οποίο ήταν προσωρινά σταθμευμένο, ξεκίνησε μια τρελή πορεία για άγνωστο λόγο.
Για ανεξέλεγκτη πορεία λεωφορείου στην Πάτρα χωρίς οδηγό που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος γράφει η τοπική ιστοσελίδα Tempo24.news.
Τα ξημερώματα της Κυριακής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε την τρελή πορεία του.
Ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως, έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ , άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον κατηφορικό δρόμο της Αγίου Νικολάου.
Το όχημα παρέσυρε πέντε αυτοκίνητα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
Η τρελή πορεία του λεωφορείου τερματίστηκε στη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου, όπου «έπεσε» πάνω στην κολόνα με την κάμερα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από την πτώση της να προκληθούν ζημιές σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο
Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας
Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις δηλώσεις παράστασης συγγενών, τραυματιών και του Δημοσίου
Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες δύο εβδομάδες
Στον καβγά συμμετείχαν και άλλες μαθήτριες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι ενόψει καλοκαιριού
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έχουμε έναν όμορφο τόπο που λείπουν οι νέοι» αναφέρει ο δήμαρχος
Οι Αρχές περιμένουν κρίσιμα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια
Χιλιάδες ιδιοκτήτες δεν έχουν προχωρήσει σε απογραφή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.