- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γενικό Νίκαιας: Η απάντηση του διοικητή για τον ξυλοδαρμό γιατρού
Ποια εκδοχή δίνει για την επίθεση χούλιγκαν στα επείγοντα
Τι απαντά ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τον ξυλοδαρμό γιατρού στην εφημερία.
Στην αντεπίθεση πέρασε ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τον ξυλοδαρμό του γιατρού από χούλιγκαν κατά τη διάρκεια της εφημερίας. Στην ανακοίνωσή του ο Θύμιος Γεωργόπουλος εξαπολύει τα πυρά του κατά της ΠΟΕΔΗΝ. «Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ με τίτλο: "10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας χθες παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό" θυμίζει την επιτυχημένη ατάκα από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο: "Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα "» γράφει ο κ. Γεωργόπουλος, αποκαλώντας τους εργαζομένους «ναυτομάχοι της μπανιέρας». Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ «βρίθει από πλείστες όσες ανακρίβειες έως πολλαπλά τραγικά ψεύδη».
«Η ομάδα των 10, φορώντας κράνη μηχανής (κατά πάσα πιθανότητα χούλιγκαν) ειδοποιήθηκαν από τη συνοδό του τραυματία και αιφνιδιαστικά εισέβαλαν απειλώντας τον γιατρό, ένας των οποίων τον χτύπησε στην μύτη με το κράνος (χωρίς "παραλίγο να τον σκοτώσουν" και χωρίς να τα κάνουν "γυαλιά καρφιά". Αποχώρησαν αμέσως πριν έρθει η αστυνομία» είναι η εκδοχή που παρουσιάζει ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.
Και προσθέτει: «Από την πρώτη στιγμή προσήλθαν ο αναπληρωτής διοικητής κ. Κούρλας και ο διοικητής κ. Γεωργόπουλος. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Ιορδανίδου. Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παύλος Πολάκης ο οποίος και έδινε τηλεφωνικά (από την Κρήτη όπου βρισκόταν) κατευθύνσεις (άλλωστε μίλησε μαζί του και ο εκπρόσωπος της ΕΙΝΑΠ μετά τις 02.00 τα ξημερώματα). Αμέσως μετά τη φυγή των "εισβολέων" ενημερώθηκε η αστυνομία και η υπουργός κα Όλγα Γεροβασίλη. Αμέσως μετά τη φυγή των εισβολέων προσήλθε στο Νοσοκομείο ο διοικητής του Α.Τ. Νίκαιας. Τις πρώτες πρωινές ώρες (και με την εφημερία να εξελίσσεται ομαλά) αποχώρησαν ο αναπληρωτής διοικητής κ. Κούρλας και ο διοικητής κ. Γεωργόπουλος, για να επανέλθουν στις 07.30 το πρωί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.