- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το κτίριο που «κρύβει» την Ακρόπολη
Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες ανέγερσης του πολυώροφου ξενοδοχείου
Χαμός έγινε στα social media με το πολυώροφο κτίριο που «κρύβει» τη θέα της Ακρόπολης από κατοικίες στην περιοχή Μακρυγιάννη.
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να γίνει αυτοψία τόσο στο οικόπεδο επί της συμβολής των οδών Μισαραλιώτου 7-11 και Τσάμη Καρατάση στο Κουκάκι, για το οποίο υπάρχει απόφαση κατασκευής εννιαώροφου κτιρίου, όσο και στο ακίνητο επί των οδών Φαλήρου 5 και παρόδου Συγγρού 34, στην περιοχή Μακρυγιάννη, όπου έχει ανεγερθεί δεκαώροφο ξενοδοχείο. Παράλληλα, ελήφθη απόφαση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για προσωρινή αναστολή των οικοδομικών αδειών περιμετρικά της Ακρόπολης.
Οι κάτοικοι των περιοχών περιμετρικά του Βράχου της Ακρόπολης παραμένουν στα κάγκελα, ξεκαθαρίζοντας πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μπλοκάρουν την ανέγερση τέτοιων κτιρίων.
Δείτε φωτογραφίες του κτιρίου από το INTIMENEWS...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.