- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κλειστά τα σχολεία στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας
Στους δήμους Χανίων, Πλατανιά, Κισσάμου, Αποκορώνου, Καντάνου- Σελίνου και Σφακίων
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Χανίων, Πλατανιά, Κισσάμου, Αποκορώνου, Καντάνου- Σελίνου και Σφακίων.
Η απόφαση να μη λειτουργήσουν τα σχολεία ελήφθη από τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας σε συνεννόηση και με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα Χανιά, δεν διασφαλίζεται η απολύτως ασφαλής πρόσβαση στις σχολικές μονάδες μαθητών και εκπαιδευτικών.
Η κακοκαιρία που, από το μεσημέρι της Κυριακής, εξελίσσεται στα Χανιά έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους ανέμους.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, όπου υπάρχουν καταπτώσεις χωμάτων και πετρών, ενώ πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.
Από την κακοκαιρία υπήρξαν ακόμα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με το οποίο καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την προσέγγιση τους στο παλιό λιμάνι της πόλης.
Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.