- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Γιατί ενδέχεται να μπει η υπόθεση στο αρχείο
Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.
Πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους σημερινούς κατηγορούμενους, κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους, ενώ και ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται, όπως σημείωσε η εισαγγελέας, να τους περιγράψει.
Επίσης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι θα μπορούσε να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, όμως, το ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, και αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.
Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 43.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις και ισχυρές καταιγίδες σε ξηρά και θάλασσα τη Δευτέρα 26/01
Σοκαριστικό το βίντεο από το ατύχημα στην Αγίου Δημητρίου
Οι γυναίκες εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου
Συγκλονίζει η αδελφή της μητέρας τριών παιδιών
Στις 3.55 τα ξημερώματα κόπηκαν οι ζωές πέντε εργατριών
Είναι και δική μου αποτυχία αυτή η εξέλιξη, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιχειρηματίας
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων χώρισε το σκέλος της ανθρωποκτονίας από τη δίκη της οργάνωσης
Σε εξέλιξη επιχειρήσεις στα συντρίμμια - Αναζητούνται τα αίτια της τραγωδίας
Σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα μεταφέρθηκε το εξαντλημένο θηλαστικό
Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο
«Δεν αναμένεται νέα επιδείνωση στην Αττική»
Όλες οι αργίες για το 2026
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος
Πουλούσε κοκαΐνη έναντι 80€ το γραμμάριο και ηρωίνη έναντι 20€ το γραμμάριο
Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο
Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.