- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» - Αφίσες με πρόσωπα πολιτικών και στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)
Σε διάφορα σημεία της πόλης
Αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της νύχτας. Τα άτομα που συμμετείχαν στη δράση κατάφεραν να τοποθετήσουν αφίσες ακόμη και στις εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στις οδούς Εγνατία και Αριστοτέλους.
Όπως σημειώνει το thestival.gr, στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τον συμβολισμό που θέλησαν να πετύχουν οι υπέρμαχοι της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Η αφίσα του Σταύρου Θεοδωράκη φωτογραφήθηκε με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η αφίσα του Κώστα Ζουράρι είχε ως φόντο την παλιά Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Ο Τάσος Κουράκης τοποθετήθηκε μπροστά από τη στάση Σιντριβάνι του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγο καιρό για την επιθεώρηση του έργου.
Αντίστοιχες δράσεις πραγματοποιήθηκαν, τόσο το προχθεσινό, όσο και το χθεσινό βράδυ σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Πρόκειται για παρεμβάσεις πολιτών που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών και θέτουν τους βουλευτές των περιοχών τους προ των ευθυνών τους με το ερώτημα: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».
Δείτε φωτογραφίες με αφίσες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Και στέλνουν ένα μήνυμα σε εκείνους που έγραψαν και σε εκείνους που δεν έγραψαν τόσο καλά
Όταν οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες γίνονται θεατές στην ίδια τους την πόλη
Εδώ και 14 χρόνια η κοπέλα δίνει καθημερινά μια μεγάλη μάχη αποκατάστασης
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Επιχειρούν 15 εναέρια μέσα
H πρόγνωση του καιρού στη χώρα μας για τις επόμενες μέρες
Το κίνητρο για τους Έλληνες ψαράδες είναι αρκετά μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που λαμβάνουν οι συνάδελφοί τους στην Κύπρο
Η καύσιμη ύλη ήταν η ξυλεία - Μεγάλο το θερμικό φορτίο
Επιχειρούν 7 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα
Ο μαύρος καπνός έχει σκεπάσει το Ηράκλειο - Φωτογραφίες
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων της 4ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε.
Οι pet - friendly χώροι εργασίας κερδίζουν έδαφος
Με επιμονή και υπομονή οι φετινοί αριστούχοι είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται
«Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους»
Σοκαριστικά τα στοιχεία νέας έρευνας σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο - Κυρίαρχη αιτία η οικονομική κρίση
Η διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού και οι κωδικοί ασφαλείας - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Μαύρος καπνός έχει «σκεπάσει» την περιοχή
Τι δείχνουν τα στατιστικά των βαθμολογιών για τις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων
«Αυτό είναι μόνο η αρχή» τονίζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.