- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση
Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού κυρίως οδικού δικτύου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού (βάσει στοιχείων που γνωστοποιήθηκαν γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι).
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στον νομό Ημαθίας, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 82ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου και από το 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Δασκίου.
Στο νομό Κιλκίς, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Λιβαδίων, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού - Σκρά, στις επαρχιακές οδούς του πρώην Δήμου Πικρολίμνης, εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς, καθώς και της πόλης του Κιλκίς, εκτός των κεντρικών οδών. Εξάλλου, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ισχύει στις εξόδους των δημοτικών διαμερισμάτων Παλαιού και Νέου Αγιονερίου προς το νομό Θεσσαλονίκης.
Στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται για τα οχήματα που κινούνται στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας, στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.
Στον νομό Σερρών, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Σερρών - Λαϊλιά από το 18ο έως το 26ο χιλιόμετρο.
Στον νομό Χαλκιδικής, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από είσοδο Παλαιοκάστρου έως Αρναία, στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδος, από το 1ο έως το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιερισσού – Ουρανούπολης, από το 81ο έως το 90ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Συκιάς, στη δασική οδό Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά) και σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου Αγίου Όρους.
Υπενθυμίζεται ότι ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών και λεωφορείων άνω των 3,5 τόνων, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από το ύψος του Παλαιοκάστρου έως την είσοδο της Αρναίας, και την επαρχιακή οδό Βαρβάρας – Ολυμπιάδας, εντός της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.