- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Η μισή Ελλάδα -περίπου το 51% της χώρας- είναι καλυμμένη από χιόνι, ως αποτέλεσμα των δύο διαδοχικών κακοκαιριών «Ραφαήλ» και «Σοφία», σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).
Σε 40 μετεωρολογικούς σταθμούς του σταθμούς του δικτύου του ΕΑΑ η ελάχιστη θερμοκρασία το πρωί της Κυριακής ήταν χαμηλότερη των μείον δέκα βαθμών Κελσίου, κάτι ασυνήθιστο.
Πολύ ισχυρός παγετός σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες των Θεοφανείων στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τις θερμοκρασίες να καταγράφουν διψήφιο αρνητικό αριθμό, θυμίζοντας πολικές περιοχές.
Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Πτολεμαϊδα (-19,1 βαθμοί) και ακολούθησαν η Φλώρινα (-18,6), η Κοιλάδα Κοζάνης (-18,2) και τα Γρεβενά (-17,8), σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ-Meteo.
Δριμύ ψύχος επικρατεί σε αρκετές ακόμη περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, με τις ελάχιστες τιμές θερμοκρασιών πολύ χαμηλά: Καρδίτσα -16,3°C, Βαμβακού Φαρσάλων -16,1°C, Ορεστιάδα -14,3°C, Ελασσόνα -14,2°C, Διδυμότειχο και Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης -13,6°C, Κοζάνη -13,3°C και Ιωάννινα -12,6°C.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.