- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός είναι ένας 45χρονος που έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 15.15. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο άνδρας ήταν καθισμένος στην άκρη του τείχους που βλέπει προς το Θέατρου του Διονύσου, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος, καταλήγοντας σε δύσβατο σημείο. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων Ιωάννης Μαυρικόπουλος, επικαλούμενος συνάδελφό του, είπε για το περιστατικό ότι Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον 45χρονο, αλλά ήταν δύσκολο.
Μιλώντας στο enikos.gr ο κ. Μαυρικόπουλος τόνισε: «Όπως μου μετέφερε συνάδελφος, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 15.10. Ένας άνδρας, περίπου 45 ετών, καθόταν στο πεζούλι, που βλέπει προς το Θέατρο του Διονύσου, με τα πόδια προς την εξωτερική πλευρά. Ξαφνικά πήδηξε και έπεσε στο κενό. Είναι νεκρός. Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ προσπαθούν να τον προσεγγίσουν, αλλά είναι δύσκολο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σήμερα τα εγκαίνια παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Ο «στρατηγός άνεμος» εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, δήλωσε ο μετεωρολόγος
Πότε αναμένεται η αποκατάσταση
Οδηγίες προστασίας προς τους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.