Ελλαδα

Συνελήφθη υπηρεσιακό στέλεχος του δήμου Αθηναίων

Μετά από καταγγελία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dimarxeio.jpg
© EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να ασκήσει κάθε νόμιμη και δυνατή πίεση και πειθώ για να ακυρωθεί το ένταλμα σύλληψης κατά της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίας Στρατηγάκη!

Η Μαρία Στρατηγάκη βρίσκεται ήδη υπό ένα περίεργο καθεστώς, καθώς είναι η η υπεύθυνη του δήμου Αθηναίων για το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και συνελήφθη με την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος».

Όπως ανέφερε σχετικά η Μαρία Στρατηγάκη, κατά τη διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ο συγκεκριμένος πολίτης την κατήγγειλε επειδή «δίνει τρόφιμα σε ηλικιωμένους και μετανάστες», που ωστόσο περιλαμβάνονται, πρόσθεσε η ίδια, στους ωφελούμενους του προγράμματος. 

Στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν επίσης οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου Αθηναίων, μαζί με τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος είχε, μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Αμετακίνητοι, στηρίζουμε τους αδύνατους, χωρίς καμία διάκριση», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης μόλις αφέθηκε ελεύθερη η Μαρία Στρατηγάκη.

Κύκλοι του Γιώργου Καμίνη δήλωναν νωρίτερα στην A.V. ότι, εάν δεν έξηγε απόψε και άμεσα αυτή η «τρελή» ιστορία, ο Δήμος Αθηναίων θα έκανε τα πάντα προκειμένου να μην να αφήσει να περάσει τέτοια αυθαιρεσία εις βάρος της Μαρίας Στρατηγάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ