- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δωρεάν θα μετακινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όλοι οι ένστολοι, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.
Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτης Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών με το Μετρό, τον Ηλεκτρικό, τα λεωφορεία και τα υπόλοιπα ΜΜΜ ήταν πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, ενώ τις επόμενες ημέρες η υπουργός θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.