- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καραμπόλα με τραυματίες στο Χαϊδάρι – Τροχαίο με μοτοσικλέτα και στην Κοδριγκτώνος (εικόνες)
Ζητήθηκε συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στη συμβολή της οδού Γιώργου Παπανδρέου και της λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα, όταν ένα από αυτά παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη με αποτέλεσμα να πέσει σε διερχόμενο όχημα. Αυτό με τη σειρά του προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο για να καταλήξει στη τζαμαρία καφετέριας.
Στο σημείο ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν δύο τραυματίες από το ένα όχημα. Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τραυματισμένα #απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ, συνέπεια τροχαίου, στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου & Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 6, 2018
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή ενός ΙΧ αυτοκινήτου και μιας μοτοσικλέτας σημειώθηκε νωρίς το πρωί και στη συμβολή των οδών Κοδριγκτώνος και Πατησίων. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το αυτοκίνητο πιθανόν επιχείρησε να κάνει αναστροφή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη μηχανή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.