Ελλαδα

Τι αλλάζει από 1η Νοεμβρίου στα δρομολόγια του Μετρό;

Από και προς αεροδρόμιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
metro.jpg
©EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αλλαγές από 1η Νοεμβρίου στα δρομολόγια του μετρό προς και από αεροδρόμιο, ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται πλέον μεταξύ των σταθμών Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο, αντί κατά μήκους όλης της γραμμής 3 (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο), όπως γινόταν μέχρι και σήμερα.

Οι επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο, από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, θα κατευθύνονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου και θα μεταβιβάζονται σε συρμούς του Μετρό με προορισμό το Αεροδρόμιο, κάθε 00:25 και κάθε 00:55 κάθε ώρας.

Οι επιβάτες σε δρομολόγια μετρό από το Αεροδρόμιο (αναχώρηση συρμών στις :00 και :30 κάθε ώρας) θα αποβιβάζονται στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας, όπου εντός λίγων λεπτών θα ξεκινά αντίστοιχα συρμός με κατεύθυνση το σταθμό της Αγίας Μαρίνα.

Επισημαίνεται ότι στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν και τα δρομολόγια του Προαστιακού, ωστόσο απαιτείται μετακίνηση σε διαφορετική αποβάθρα.

Στόχος των αλλαγών αυτών είναι να εξοικονομηθούν συρμοί προκειμένου να ενισχυθούν τα δρομολόγια στη γραμμή Αεροδρόμιο προς Αγία Μαρίνα.

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΣΤΑΣΥ ή στους κατά τόπους σταθμούς του Μετρό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ