- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αλαλούμ με τις αλλαγές στο Μετρό: Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τη ΣΤΑΣΥ
«Φιάσκο» το νέο πρόγραμμα με τα δρομολόγια προς και από αεροδρόμιο
Το αλαλούμ που επικρατεί στο Μετρό με αποκορύφωμα τις ουρές για το ηλεκτρονικό για τις οποίες ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ είπε ότι θα αντιμετωπιστούν όταν όλοι «εξοικειωθούν με το νέο σύστημα», επιβεβαιώνουν όσα συμβαίνουν με τα δρομολόγια για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Τώρα, μία εβδομάδα μετά τις αλλαγές -από 1η Νοεμβρίου τα δρομολόγια για το αεροδρόμιο αναχωρούν και καταλήγουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας- ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας, με κατεπείγουσα επιστολή του ζητεί εξηγήσεις από τις διοικήσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ) και της ΣΤΑΣΥ, για την αιφνίδια απόφασή τους να βάλουν τέλος στα απευθείας δρομολόγια του μετρό προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ).
Μάλιστα, ζητά από τις δύο διοικήσεις «να επαναφέρουν άμεσα το προηγούμενο καθεστώς της απευθείας σύνδεσης του κέντρου της Αθήνας με το αεροδρόμιο», χωρίς την ενδιάμεση «ανταπόκριση» του σταθμού Δουκίσης Πλακεντίας.
Σύμφωνα με την Αυγή, η απόφαση της ΣΤΑΣΥ για την τροποποίηση του δρομολογίου έγινε χωρίς τη συναίνεση του υπουργείου.
Για το λόγο αυτό κατά τις ίδιες πληροφορίες το υπουργείο Μεταφορών έστειλε σχετική επιστολή στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας εξηγήσεις για τους λόγους που συνέβη η αλλαγή, αν είχε τη συγκατάθεση του ΟΑΣΑ και για ποιο λόγο δεν τηρήθηκε η απαιτούμενη διαδικασία χορήγησης έγκρισης από το υπουργείο Μεταφορών.
Η «Αυγή» επικαλείται, τέλος, πηγές κοντά στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ που λένε ότι η εταιρεία θα υλοποιήσει «την εντολή του υπουργείου με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Στο όχημα επέβαιναν συνολικά 25 άτομα - Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.