Ελλαδα

Θεοχάρης: προσοχή στους χωρισμούς

Εκδικητικές σύζυγοι καταδίδουν στις τράπεζες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48703-100046.jpg

Η συμβουλή την οποία δίνει αφειδώς το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης είναι «να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε».

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», ο κ. γενικός ευελπιστεί να βγάλει λεφτά από τα διαζύγια και κυρίως από τις... απατημένες συζύγους που επιζητούν εκδίκηση.

Μόλις προχθές τον επισκέφθηκε σύζυγος πρώην στρατιωτικού, η οποία με χαρτί και καλαμάρι τού υπέδειξε τις τράπεζες και τις εταιρείες στις οποίες υποτίθεται ότι έχει τα λεφτά του ο στρατιωτικός.

Την Παρασκευή άλλη μία εν διαστάσει σύζυγος, συμβολαιογράφου αυτή τη φορά, αποκάλυψε με τη σειρά της χρήματα που είχε σε offshore ο πρώην σύζυγός της. Και ο κ. Θεοχάρης τρίβει τα χέρια του.

Δ.Κ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε ο καθηγητής Μανούσος Μαραγκουδάκης από την Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία
Παραιτήθηκε ο καθηγητής Μανούσος Μαραγκουδάκης από την Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία

Μετά την ανακοίνωση της ΕΚΕ για τον πόλεμο στη Γάζα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζονται αρχές επιστημονικής αμεροληψίας και δεοντολογίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY