- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν τα στοιχεία 1.326 φυσικών προσώπων που ενώ διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο TAXISNET ως λογιστές, δεν διαθέτουν την επαγγελματική ταυτότητα λογιστή.
Την αποκάλυψη έκανε ο ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μηταράκης που δήλωσε ότι «τα στοιχεία προέκυψαν από την ηλεκτρονική διασταύρωση του αρχείου των ενεργών λογιστών του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με το TAXISNET, μετά από άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Ο κ. Μηταράκης επίσης τόνισε «Στόχος είναι να προστατέψουμε τόσο τους φορολογούμενους και τις επιχειρήσεις, όσο και το δημόσιο συμφέρον από τη δραστηριότητα ατόμων που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Επίσης θεωρούμε πολύ σημαντική τη διερεύνηση πιθανών αμελειών ή σκόπιμων ενεργειών στελεχών της δημόσιας διοίκησης κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».
Γ.Τ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.